Ordförandes ord

17.08.2016 11:46

Nu har det gått några månader av den nya styrelsens mandattid.Vi börjar så smått att bli varma i kläderna och jag som ordförande känner att gänget som jobbar inom klubben är ett lugnt och trevligt gäng.Det tar sin lilla tid innan alla har hittat sin plats och känna sig bekväm i gruppen.

Men vi är ett roligt gäng ifrån Norr till söder Bodil bor i Lillhärdal, jag i Enköping, Ann-Louise i Eskilstuna,Barbro i Köping,Mikael i Stockholm,Katarina och Marina i Göteborg, och Monica i Skåne. Alla har vi egna erfarenheter och tankar inom hunderiet, vilket känns bra för alla erfarenheter tillsammans gör att vi kan brainstorma ganska ordentligt. Alla vill att klubben skall vara en trevlig plats för den som älskar vår ras, spelar ingen roll om du är uppfödare eller hundägare, alla är lika mycket värda och ska känna att klubben är till för dem. Vi gör vårt bästa för att puffa för nya möten, hundpromenader och BPH är på gång på flera ställen i landet. Uppfödar och medlemsmöten planeras inom snar framtid och vi hoppas kunna få till en prova på helg med olika aktiviteter. 

Nu drivs ju inte klubben av oss 7 ensamma. Utan Anna som sköter hemsidan Monica som är vår rasrepresentant Monica E som är vår kassör och alla andra som på frivillig basis hjälper till att arrangera hundmöten trevliga inlägg i vår tidning mm mm. Utan er skulle inte klubben fungera alls.

Nu hoppas vi på att få ett uppsving på valpförmedlingen och därmed också på medlemmar. 

Klubben är något som görs av er medlemmar och utan er feedback är det svårt att veta vad ni vill. Så kom görna med förslag på föreläsare,på kurser på träningar mm mm Eller om du bara vill ha en promenad just där du bor, Hör av er till oss i Styrelsen så hjälps vi åt att fixa 

Ha en bäst höst

Carina