Hitta omplacering

Omplaceringarna nedan är registrerade hos JSK:

Vill du anmäla en hund till omplacering, maila in era uppgifter till
Email: webmasters@japansk-spetsklubb.se
Omplacering (1 st)

**************************************************************************************************************************

Vid lyckad omplacering var god meddela detta så vi kan ta bort annonsen på hemsidan!

**************************************************************************************************************************

Japansk spetsklubben hänvisar vuxna japanska spetsar som söker nytt hem
Hunden måste vara en renrasig japansk spets och registrerad i Svenska Kennelklubben
Tjänsten kräver inte medlemskap i JSK, denna regel gäller dock inte för uppfödare som måste vara medlemmar för att utnyttja tjänsten. Hänvisning skall inte ses som en rekommendation utan endast som en upplysning om att det finns hundar för omplacering. Japansk Spetsklubb tar inget ansvar för de hundar, valpar eller valpkullar som ligger på valphänvisning eller omplaceringlistor.
Tjänsten är kostnadsfri.
Vill du ha in din hund på omplaceringslista ta kontakt med vår webmaster.

______________________________________________________________________________________________________________________________
 

Omplacering 1
Vi 
önskar omplacera Minnievår 6-åriga Japanska spets tik. Vi är en ganska nybliven barnfamiljoch Minnie är ingen barnfamiljhund.  

Hon är döv  ena öratvilket innebär att hon inte hör var ljud kommer ifrånDetta gör att hon behöver en lugn miljöutan en massa överraskningar i form av barn som vill klappa henneeller många plötsliga ljud i närheten av henne.
Hon 
behöver lugn och ro, men samtidigt mycket aktivering och uppmärksamhet. Vi kan inte erbjuda henne de sakerna i vårt hem längreoch hon förtjänar att  toppen hemma hos någon som har de förutsättningarna.  

 
Du som är den perfekta ägaren till Minnie behöver vara en riktig "hundmänniska", alltså någon som är duktig  att läsa av hundars 
sinnesstämning  Minnie kan reagera olika  samma situationer. Hon är väldigt blygoch det tar tid för henne att acceptera nya människor.  

Hon älskar att vara ute i skogengärna  mycket hon bara får. Hon är väldigt flockbundenoch hänger efter en även utan koppel. Om det finns bilar i närheten är koppel ett absolut måste dock, eftersom hon avskyr bilar och springer mot dem. Att åka i bil funkar dock bra.  

 
Hon kan lämnas ensam i några timmar, hon har aldrig ställt till med otyg hemma hos oss. Hon är som sagt väldigt flockbunden hon behöver sin ledare för att  bra och vara glad,  att lämna henne ensam flera dagar i veckan i timmar är inget som rekommenderas.  

Som de flesta spetsar är hon vaktigoch larmar om hon hör plötsliga ljudvilket är något man måste jobba med speciellt eftersom hon blir nervös när hon inte hör vart dessa ljud kommer ifrån.  

 
Minnie är en utmaning, men en jättefin kompis och väldigt kelig.  

Vi är noga med vart hon hamnaroch vill att den nya ägaren förstår att detta inte är en nybörjarhund.  

 
Maila gärna mig för mer information. 

//Pauline