Hitta omplacering

 
 
 

Omplacering Sture

Vi har bestämt oss för att omplacera Sture på grund av att vi saknar den tid han förtjänar, tiden räcker inte till med småbarn och tillökning på gång. Sture är en snart 3-årig hanne (född nov-14) som är väldigt tillgiven till sin familj och de människor han känner. Tyvärr har vi inte haft tillräckligt med tid för träning och aktivering numera men han har driv, motiveras av diverse godsaker/lek och lär sig snabbt. Vi har tränat honom med klicker tidigare. 

Han är reserverad mot främlingar och gillar oftast inte att hälsa på andra hundar på promenader, går hellre förbi. Vaktar och larmar inför sin flock, främst vid besök i hemmet i form av skall, men när man vunnit hans hundhjärta är han helt underbar, tycker om närhet och är tillgiven. Han är rumsren, har inga kända sjukdomar och han rör aldrig våra eller barnens saker.

Har inte varit några problem med barn men vi ser helst att han kommer till en barnfri familj då vi upplever att han stundtals blir stressad av vår son som gärna jagar efter honom. Kan vara hemma själv några timmar men vi vill inte att han ska vara ensam hela dagarna. Vi tror han mår bäst av att komma till aktiva ägare som är barn-, katt- och hundfria sedan tidigare. Gärna pensionärer, och du bör ha hundvana samt vara intresserad av aktivering och träning. Sture är ingen lägenhetshund.

Som ny ägare får du livslång support från hans uppfödare samt får möjlighet att komma på valpträffar som de anordnar.

 

Maila för mer information/vid frågor!  Dennis Andersen  dennis.andersen87@gmail.com

 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi måste hitta ett nytt hem till vår prinsessa Kira. Hon är 6,5år. Vi är en nybliven barnfamilj och känner att vi inte kan ta hand om vår lilla tjej som innan.
Vi vill ha en ny kamrat till Kira som kan ge henne all kärlek som hon förtjänar. Hon är en flockhund och älskar att mysa. Hon kan inte gå på aktiviteter som gör att hon måste anstränga sina knän för mycket, då henne leder hoppar lite. Inget farligt har kollat med veterinären. Hon gillar inte barn så mycket så helst inte barn. Vill gärna kunna träffa henne och ha kontakt med den nya ägaren. 
 
 
Kontakta mig för mer information om vår älskade lilla Kira. Vi finns i Helsingborg, Skåne
 
Idakiin88@gmail.com 
0708-971662
 
______________________________________________________________________________________________________________________________
 

Vi önskar omplacera Minnievår 6-åriga Japanska spets tik. Vi är en ganska nybliven barnfamiljoch Minnie är ingen barnfamiljhund.  

Hon är döv  ena öratvilket innebär att hon inte hör var ljud kommer ifrånDetta gör att hon behöver en lugn miljöutan en massa överraskningar i form av barn som vill klappa henneeller många plötsliga ljud i närheten av henne.
Hon 
behöver lugn och ro, men samtidigt mycket aktivering och uppmärksamhet. Vi kan inte erbjuda henne de sakerna i vårt hem längreoch hon förtjänar att  toppen hemma hos någon som har de förutsättningarna.  

 
Du som är den perfekta ägaren till Minnie behöver vara en riktig "hundmänniska", alltså någon som är duktig  att läsa av hundars 
sinnesstämning  Minnie kan reagera olika  samma situationer. Hon är väldigt blygoch det tar tid för henne att acceptera nya människor.  

Hon älskar att vara ute i skogengärna  mycket hon bara får. Hon är väldigt flockbundenoch hänger efter en även utan koppel. Om det finns bilar i närheten är koppel ett absolut måste dock, eftersom hon avskyr bilar och springer mot dem. Att åka i bil funkar dock bra.  

 
Hon kan lämnas ensam i några timmar, hon har aldrig ställt till med otyg hemma hos oss. Hon är som sagt väldigt flockbunden hon behöver sin ledare för att  bra och vara glad,  att lämna henne ensam flera dagar i veckan i timmar är inget som rekommenderas.  

Som de flesta spetsar är hon vaktigoch larmar om hon hör plötsliga ljudvilket är något man måste jobba med speciellt eftersom hon blir nervös när hon inte hör vart dessa ljud kommer ifrån.  

 
Minnie är en utmaning, men en jättefin kompis och väldigt kelig.  

Vi är noga med vart hon hamnaroch vill att den nya ägaren förstår att detta inte är en nybörjarhund.  

 
Maila gärna mig för mer information. 

//Pauline 

  

 
 
 
 
__________________________________________________________________________________________________________________________

 

Har med stor sorg i hjärtat beslutat att omplacera min ögonsten Kiro. Han är en kastrerad japansk spets hane på 5 år. Eftersom jag flyttat till en storstad pga studier så trivs inte Kiro med levandsförhållandena vi har idag. Kiro vill helst bo i hus på en gård eller liknande så han kan få mycket utevistelse och springa mycket fritt. Är bra om han kommer till någon med hundvana och som kan ge honom den tid och kärlek han behöver för att må bra. Han kan bo med andra hundar, helst mindre men vissa stora hundar funkar också bra. Han fungerar också bra med katter då han växt upp med katter. Han har inget problem med att vara ensam, men tycker såklart det är bra om han inte behöver vara själv alltför länge varje dag. Rekommenderar inte att han bor med småbarn pga att han blir väldigt stressad och rädd runt dom. Äldre barn går bra. Kiro är väldigt vaktig och skällig så det är något man kanske behöver jobba med om man tycker att det är ett stort problem. Därför kan det krävas någon med lite vilja , motivation och tålamod.
Han är världens mysigaste och är väldigt tillgiven, han ligger gärna intill en i soffan och bara myser.
 
Hör av er vid intresse och fler frågor till jennifer.karlsson00@hotmail.com eller 073-0383344

 OBS!! VID LYCKAD OMPLACERING VAR GOD KONTAKTA OSS PÅ webmasters@hotmail.com SÅ VI KAN TA BORT ER ANNONSERING IGEN OBS!!

Omplaceringarna nedan är registrerade hos JSK:

Vill du anmäla en hund till omplacering, maila in era uppgifter till
Email: webmasters@japansk-spetsklubb.se
Omplacering (3 st)

**************************************************************************************************************************

Vid lyckad omplacering var god meddela detta så vi kan ta bort annonsen på hemsidan!

**************************************************************************************************************************

Japansk spetsklubben hänvisar vuxna japanska spetsar som söker nytt hem
Hunden måste vara en renrasig japansk spets och registrerad i Svenska Kennelklubben
Tjänsten kräver inte medlemskap i JSK, denna regel gäller dock inte för uppfödare som måste vara medlemmar för att utnyttja tjänsten. Hänvisning skall inte ses som en rekommendation utan endast som en upplysning om att det finns hundar för omplacering. Japansk Spetsklubb tar inget ansvar för de hundar, valpar eller valpkullar som ligger på valphänvisning eller omplaceringlistor.
Tjänsten är kostnadsfri.
Vill du ha in din hund på omplaceringslista ta kontakt med vår webmaster.